Boka plats till simskola eller till annan simidrott? - Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örebro Simallians
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Årets vinnare 2023
Årets vinnare 2023!

Årets kamrat 2023: Aaron Backman och Lisa Ekstrand! 

 

Motivering Aaron: Den här personen är en av de gladaste och snällaste personerna som finns. Varje gång han kommer till simhallen har han alltid ett leende på läpparna och något kul att berätta! På tävlingar är han alltid den som hejar högst av alla! Han hälsar alltid på alla i simhallen och sprider glädje runt sig. Han är positiv, peppande och sprider en härlig stämning!

 

Motivering Lisa: Den här personen är den person som alltid, alltid, alltid dyker upp med ett stort leende på läpparna och hejar på alla i simhallen. Hon har även alltid ett vänligt eller peppande ord att säga till alla sina simkompisar både vid träning och vid tävling. En riktig glädjespridare som alltid är positiv och på bra humör!

 

Årets ledare 2023: Matilda Lillevars

Denna ledare brinner för sina grupper! Hon är alltid glad och med ett stort hjärta ser hon till att alla i gruppen är inkluderade. En av hennes främsta styrkor är att hon är den som peppar mest av alla, hon vill verkligen att alla simmare ska göra sitt bästa under såväl träningspass och som på simtävlingar!

 

Årets idrottsprestation 2023: Marfa Shagrina

Årets idrottsprestation går till en person som under år 2023 har haft helt fantastiska placeringar på internationella mästerskap! En tjej som tog sig hela vägen till VM i konstsim i Japan, en imponerande insats där det givetvis ligger mycket träning, ett stort målfokus och en kärlek till sporten bakom de fina resultaten. Att lyckas komma hit på en sådan hög nivå förtjänar utmärkelsen årets idrottsprestation!

 

Årets eldsjäl 2023: Helena Marklund

Årets eldsjäl är en person som alltid sitter på läktaren på Gustavsvik och är också den person som gjort dessa fina diplom! Hon finns med i bakgrunden på det mesta som sker inom simningen och gjorde ett otroligt bra jobb med både lägret på Mallorca och simtävlingen Wadköpingsdoppet! Hon är också ordförande i valberedningen och en person som alltid ställer upp!

 

Stort grattis till er alla! 

 
Bli Medlem i Örebro Simallians
Medlemsappen
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ Konstsimmet på Instagram
Webbshop
Sponsorer & samarbetspartners