Boka plats till simskola eller annan simidrott? - Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örebro Simallians
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Konstsim

Välkomna till Konstsimssidan!
Vi på Örebro Simallians har i dagsläget 9 konstsimsgrupper som är fördelade på 5 olika nivåer. Dessa nivåer bygger på svenska konstsimningens utvecklingstrappa (hittar ni här!). 


Skulle ni vilja prova på konstsim eller boka konstsimslektioner kan ni klicka här! 

Följ oss också på vår Instagram OsasynchroTack för året 2020
2020-12-23 21:37
 
Svenska E-cupen i konstsim
2020-08-19 11:49

I helgen 15-16 augusti gick Svenska E-cup i konstsim av stapeln digitalt. Eftersom det i år inte riktigt blev som tänkt med tävlingar och annat anordnads en digital tävling. Klubbar runt om i Sverige skickade in videos som spelades upp i en live länk under helgen. 


Vi hade många fina prestationer från våra aktiva och vi tränare är otroligt nöjda. 

I åldersklass 12 and under deltog vi i alla de olika kategorierna. Tjejerna i solo gjorde fina simningar och tog fjärde och femte platsen. I par blev de en andra plats för Mariia & Tuva, samt en tredje för Wilma & Edith. Vi hade även två lag tävlande och även de hamnade på en andra och tredje plats. 


I åldersklassen 13-15 blev det ett guld gör Klara, samt sjunde och åttonde plats för Renée och Alva i solo. I paren tog Danai och Filippa hem guldet, samt Agnes och Iza en sjätte plats. B-laget slutade på en tredje plats. 


För juniorklassen i tekniskt solo blev de ett silver för Danai, en femte plats för Amanda samt sjätte för Klara.I tekniskt paren tog Danai & Filippa hem guldet, följt av Ebba & Ida som tog silver. I fritt solo junior hamnade Marfa på en andra plats. Ebba och Ida tog hem guldet i fritt par junior. 


Även vårat junior lag tog hem guld och en av våra kombinationer silver. 


Som ni kan läsa blev det en väldigt lyckade tävling för alla i Ösa konstsim!!

Anmäl dig till höstens nybörjargrupper i konstsim!
2020-06-17 09:10

Till hösten startar vi upp tre nybörjargrupper i konstsim. Vi söker både killar och tjejer födda 2015 och äldre. Vi startar även upp en mastersgrupp för dig som är 15 år eller äldre. Inga förkunskaper krävs.  

Födelseår 2013-2015 – torsdagar kl. 17.45-18.45
Födelseår 2011-2012 – söndagar kl. 16.15-17.30
Födelseår 2010-äldre – torsdagar kl. 16.45-18.00 & söndagar kl. 14.45-16.00
Start: v. 35
Mastergrupp från 15 år – tisdagar kl. 19.30-20.30
Start: v. 36

Boka er plats här 

Valhalla artistic swimming -20
2020-03-09 10:21

Lördag den 29 februari deltog vi på Valhalla artistic swimming i Göteborg. Vi hade hela 28 aktiva som tävlade och hade därmed den största truppen på plats. Alla gjorde väldigt bra ifrån sig och det slutade med hela 20 medaljer och många fler bra prestationer.


I C-klassen hade vi 10 startande i figurer vilka alla presterade på topp. Det blev bland annat ett silver till Maria och ett brons till Tuva. I parklassen blev det guld till Maria & Tuva medan Edith & Wilma tog hem silvermedaljen. I solo kom Tuva på en silverplats och Maria på en bronsplats. I lag blev det brons till Maria, Tuva, Edith och Wilma medan Esther, My, Alva, Maria och Tyra kom på en fjärde plats.


I B-klassen hade vi 11 deltagare i figurer och där kom Danai på en första plats. I solo kom Danai på en första plats och Klara på en fjärde plats. I parklassen tog Danai tillsammans med Filippa hem guldmedaljen. I lag simmade Lowa, Renée, Iza, Sofia, Anny, Alva och Agnes en av sina bästa simningar vilket också resulterade i en silverplats.


I juniorklassen simmade både det fria och tekniska laget hem guldmedaljerna. I lagen simmade Embla, Ebba, Ida, Filippa, Danai, Klara, Amanda och Marfa. I tekniskt solo kom Marfa på en första plats och Amanda på en tredje plats. Även i fritt solo tog Marfa hem guldmedaljen och Amanda kom på en fjärde plats. I både tekniskt och fritt par tog Ebba och Ida hem silvermedaljerna.


Våra kombinationer gjorde båda bra ifrån sig och kom på en första respektive tredje plats. I guldkombin simmade Embla, Ebba, Ida, Filippa, Danai, Klara, Amanda, Tyra och Marfa. I bronskombinationen simmade Lowa, Renée, Iza, Sofia, Anny, Alva och Agnes.


Vi är otroligt stolta över alla våra aktiva och nu ser vi fram emot helgen den 14-15 mars då nästa tävling går av stapeln i Järfälla. 

Örebro Synchro Cup -20
2020-01-27 10:29

I lördags den 25 januari arrangerade vi Örebro Synchro Cup. Vi hade hela 30 aktiva som deltog och alla gjorde väldigt bra ifrån sig. Slutresultatet medförde 12 medaljer och många fler bra prestationer.


Våra placeringar:

C-figurer:

Vi hade 13 deltagare. Alla genomförde en bra figurtävling.

C-par:

Silver till Tuva och Maria.

Brons till Wilma och Edith.

C-lag:

Silver till Tuva, Maria, Wilma och Edith.

Brons till Maria, Tyra, Esther, My och Alva.

Tekniskt juniorpar:

Guld till Danai och Filippa.

Silver till Ebba och Ida.

Tekniskt juniorsolo:

Guld till Danai.

Silver till Amanda.

4e plats till Klara.

Tekniskt juniorlag:

Guld till Ebba, Ida, Embla, Filippa, Danai, Amanda, Klara och Marfa.

Fritt juniorpar:

Guld till Danai och Filippa.

Silver till Ebba och Ida.

Fritt juniorsolo:

Guld till Danai.

4e plats till Amanda.

5e plats till Klara.

Fritt juniorlag:

Guld till Ebba, Ida, Embla, Filippa, Danai, Amanda, Klara och Marfa.

4e plats till Renée, Iza, Lowa, Margarita, Alva, Kristina, Anny och Agnes. 


Vi vill tacka alla föräldrar som ställde upp som funktionärer och gjorde tävlingen möjlig!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Bli Medlem i Örebro Simallians
Medlemsappen
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ Konstsimmet på Instagram
Webbshop
Sponsorer & samarbetspartners