Boka plats till simskola eller till annan simidrott? - Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örebro Simallians
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Här finner ni information om avgifter för tävlingar

Tävlingsavgifter 2019
Nya tävlingsavgifter gällande från 1/1 2018

Tävlingar kostar mycket pengar för ÖSA och den aktive. När en aktiv är anmäld till en tävling kvarstår oftast alla kostnader för ÖSA, oberoende om den anmälde deltar eller ej. Därför är det väldigt viktigt att man som förälder meddelar den aktive tränare om man ska vara med på tävlingen eller ej i tid. 

Därför gäller följande policy vid anmälan till tävlingar: 
• Vid anmälan till en tävling ansvarar den aktive för att betala tävlingsavgiften oavsett om den aktive deltar eller ej, oberoende av anledning till icke deltagande. 

Örebro Simallians står för alla startavgifter samt alla kostnader som är utöver dessa priser. Vi har använt oss av vad kostnader för lunch och middag har legat på de senaste åren när vi åkt iväg på tävlingar, samt en snittkostnad för övernattningen. Vi har räknat med 2 ledare/8 aktiva och vid övernattning 1 ledare/8 aktiva, då det sett ut så under årens lopp. 
Priserna gäller alla våra simidrotter. 
Priser är exkl. eventuella resor. 
Simmarkontot kan användas till alla tävlingsavgifter samt eventuella läger. 

Uppdatering för 2019:
Vi kommer under 2019 ej ta ut någon kostnad för tävlingar vi själva arrangerar så som Örebro Synchro cup, Utmanaren/KM samt Wadköpingsdoppet, denna kostnad är istället lagd på terminsavgiften.
 
Bli Medlem i Örebro Simallians
Medlemsappen
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ Konstsimmet på Instagram
Webbshop
Sponsorer & samarbetspartners