Boka plats till simskola eller annan simidrott? - Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örebro Simallians
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Konstsim

Välkomna till Konstsimssidan!
Vi på Örebro Simallians har i dagsläget 9 konstsimsgrupper som är fördelade på 5 olika nivåer. Dessa nivåer bygger på svenska konstsimningens utvecklingstrappa (hittar ni här!). 


Skulle ni vilja prova på konstsim eller boka konstsimslektioner kan ni klicka här! 

Följ oss också på vår Instagram Osasynchro7 konstsimmare uttagna till landslaget
2021-09-19

ÖSA har under säsongen 2021/2022 hela 7 stycken aktiva uttagna till landslaget i konstsim. 

3 stycken är uttagna i både senior- och junior landslaget och 4 stycken är uttagna i ungdomslandslaget. 

 

Vi säger stort GRATTIS till Filippa Speychal, Danai Syriopoulou, Klara Pettersson, Anny Wilhelmsson, Sofia Golovin, Maria Gerasimova och Tuva Karlsson.

 

 

Nybörjargrupper i konstsim till höstterminen
2021-06-24 09:28
Till höstterminen startar konstsimmet tre nya konstsimsgrupper. Känner du någon eller kanske själv älskar dans, akrobatik och vatten då kanske konstsim är något för dig? Missa inte möjligheten att prova på världens roligaste sport hos oss i Ösa Konstsim!! 
 
Medaljregn på SM i konstsim för juniorer
2021-06-21
Äntligen fick vi tävla igen, om än digitalt!
 
Helgen den 5-6 juni hade vi 18 konstsimmare från ÖSA i vattnet och genomförde sina program, helgen efter den 12-13 juni satt 19 domare och dömde alla program och nu i lördags visades alla program och resultaten presenterades. P.g.a. att vi inte tävlat sen mars 2020 och sett de andra konstsimmarna var det svårt att innan veta hur det skulle gå, men vi hade ändå höga förväntningar. Det hade vi all rätt att ha, då utfallet blev 5 guld, 2 silver och 1 brons samt en massa fina resultat utöver alla dessa medaljer. 
Tack för året 2020
2020-12-23 21:37
 
Svenska E-cupen i konstsim
2020-08-19 11:49

I helgen 15-16 augusti gick Svenska E-cup i konstsim av stapeln digitalt. Eftersom det i år inte riktigt blev som tänkt med tävlingar och annat anordnads en digital tävling. Klubbar runt om i Sverige skickade in videos som spelades upp i en live länk under helgen. 


Vi hade många fina prestationer från våra aktiva och vi tränare är otroligt nöjda. 

I åldersklass 12 and under deltog vi i alla de olika kategorierna. Tjejerna i solo gjorde fina simningar och tog fjärde och femte platsen. I par blev de en andra plats för Mariia & Tuva, samt en tredje för Wilma & Edith. Vi hade även två lag tävlande och även de hamnade på en andra och tredje plats. 


I åldersklassen 13-15 blev det ett guld gör Klara, samt sjunde och åttonde plats för Renée och Alva i solo. I paren tog Danai och Filippa hem guldet, samt Agnes och Iza en sjätte plats. B-laget slutade på en tredje plats. 


För juniorklassen i tekniskt solo blev de ett silver för Danai, en femte plats för Amanda samt sjätte för Klara.I tekniskt paren tog Danai & Filippa hem guldet, följt av Ebba & Ida som tog silver. I fritt solo junior hamnade Marfa på en andra plats. Ebba och Ida tog hem guldet i fritt par junior. 


Även vårat junior lag tog hem guld och en av våra kombinationer silver. 


Som ni kan läsa blev det en väldigt lyckade tävling för alla i Ösa konstsim!!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Bli Medlem i Örebro Simallians
Medlemsappen
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ Konstsimmet på Instagram
Webbshop
Sponsorer & samarbetspartners