Intensivsimskola v.19-20 & v.21-22
Örebro Simallians
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Konstsim

Välkomna till Konstsimssidan!
Följ oss på vår Instagram Osasynchro
Speedo Cup
2018-04-20 18:02

Säsongens sista inbjudningstävling gick av stapeln i Rosenlundsbadet lördag den 7 april. Vi hade 9 aktiva konstsimmare på plats och vi kammade hem hela 4 medaljer.  

 

Resultat C-klassen: I figurerna kom Lowa Gunnarsson på 1a plats och Anny Wilhelmsson på en 3e plats. Lowa tog hem sitt andra guld i partävlingen där hon simmade med Margarita Kiseleva och reserv Anny. Vi deltog även i lag men tyvärr var det bara ösa som deltog i den kategorin. I laget deltog: Lowa, Anny, Margarita, Kristina Klyueva och Alva Århammar.


Resultat B-klassen: Iza Haglund som tävlade i figurer kom på en 12e plats.


Resultat A-klassen: I figurer kom Amanda Adolfsson på bästa plats av ösa med en fjärde placering. Hon simmar dock hem bästa solopoängen och tillsammans med figurerna slutar Amanda på en tredje plats i solot. Tillsammans med parkompisen Klara genomför hon en fin parsimning. På grund av strykningar från andra klubbar blev det bara Amanda och Klara som deltog i denna kategori.  


Med som tränare var: Malin Gerdin och Malektha Bahho. Domare från klubben var: Mariann Svensson, Ann Speychal och Angelica Wetterstrand.  

Örebro Synchro Cup
2018-03-17 21:37

Idag var en riktigt bra dag för våra konstsimmare. Vi hade en stor trupp på hela 23 aktiva som deltog i dagens tävling på hemmaplan. Sammantaget blev det hela två förstaplaceringar, en andraplacering och två tredjeplatser.   


I juniorklassen ställde vi upp med hela 15 simmare. Bästa plats i figurer kom Marfa med sin andra plats. Det var även flera av våra simmare som lyckades uppnå poängen för både lagkval men även individuella kval till JSM som går i juni. I partävlingen tog Anna och Marfa hem guldet. Ebba och Ida kom på bronsplatsen. Agnes och Tyra placerade sig på en fjärde plats och Danai och Filippa kom på en femte plats. I solo kom Agnes på en fjärde plats tätt följt av Danai på en femteplats. Florencia kom på en tionde plats.


I åldersklassen 12 år och yngre ställde vi upp med 7 simmare. Bästa plats i figurer kom Margarita med sin tolfte plats. Även i denna åldersklass var det några simmare som kvalade in till USM i maj. Margarita tillsammans med parkompis Lowa samt reserven Anny plockade hem en bronsmedalj i partävlingen. Laget som simmades av Anny, Lowa, Margarita, Alva och Kristina kom på en fjärde plats.


Kombinationen gjorde en riktigt bra simning och tog hem guldet. Nu har vi fått mycket bra feedback från domare och fortsätter jobba hårt inför uppkommande mästerskap.      

Lottade figurer Örebro Synchro Cup
2018-03-15 09:04
Klass A:
Grupp 3
320 Kipswirl Split Closing 180
440 Ipanema

Klass C:
Grupp 3
226 Swan
363 Water Drop
Inbjudningstävling Göteborg
2018-03-04 12:00
Medaljskörd till våra konstsimmare under tävling i Göteborg den 3/3. Många deltagare från fem klubbar fanns på plats för att kämpa om medaljerna. För oss blev det fina resultat med bland annat 6 guld, 2 silver och 2 brons.
Täby synchro cup -18
2018-02-18 18:14

10 medaljer till Ösa under Täby synchro cup som gick av stapeln lördag den 17e februari. 1 guld, 3 silver och 6 brons samt flera fina prestationer bjöd vårens första tävling på. Vi hade en stor trupp på hela 20 aktiva, 3 tränare och 3 domare som fanns på plats för klubben.


Resultat A-klass:

Alla våra musikprogram i denna ålderskategori genomfördes bra. I solo simmade Agnes hem en tredjeplats och Florencia kom på en 5e plats. I parklassen kammade Anna och Marfa hem silvermedalj tätt följt av lagkompisarna Agnes och Tyra som tog brons.


Resultat B-klassen:

Våra solister genomförde fina program och Danai hamnade på en andra plats och Amanda simmade hem tredjeplatsen. Även våra par simmade riktigt bra och här blev det guld för Ebba och Ida. Filippa och Danai kom på en bronsplats. Klara och Amanda kom på en fjärde plats.

Vårt B-lag körde en bra simning men tyvärr var det inga andra klubbar som ställde upp i denna kategori så det blev ingen placering. De som deltog i laget var: Ebba, Ida, Embla, Filippa, Danai, Klara, Amanda och Alma.


Resultat C-klassen:

Även våra yngsta tävlingsdeltagare gjorde riktigt bra ifrån sig. Deras lag som tävlade för första gången kom på en fin tredjeplats. I laget simmade: Anny, Lowa, Margarita, Kristina och Alva. Lowa och Margarita körde även par och kom på en tredje plats.


Våra tre domare som fanns på plats var Mia, Mariann och Ann. Mariann och Ann genomförde sin första tävling som domare. De var riktigt nöjda och tyckte det var otroligt roligt.


Vi kan glädjande meddela att vi hittills har kvalat 18 aktiva till Ungdoms SM som går av stapeln i maj.  

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Örebro Simallians, 28/03 10:46 
Örebro Simallians, 17/03 21:46 
Örebro Simallians, 15/03 09:07 
 
Gilla oss på Facebook
Örebro Simallians på Instagram
Ösa Konstsim på Instagram
Stöd ÖSA
Våra arrangemang