Boka plats till olika grupper i verksamheten - klicka här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Örebro Simallians
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Allmänna råd gällande Coronaviruset (COVID-19)
Örebro Simallians får med anledning av coronaviruset (COVID-19) frågor om förhållningssätt på vår verksamhet och kommande planerade tävlingar och läger.


Med anledning av händelseutvecklingen för Corona-viruset vill vi förtydliga att  Örebro Simallians följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Risknivån för spridning av Corona-viruset inom Sverige är "mycket hög risk" och spridningen i Örebro ökar just nu och därför uppmanar vi alla till försiktighet. Vi följer såklart eventuella nya rekommendationer om förhållningssätt.Allmänna råd att tänka på i samband med simskola och träning/tävling:

  • En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
  • Duscha och tvåla in dig ordentligt innan undervisning/träningen.
  • Om möjligt duscha hemma efter träning/undervisning, annars tänk på att inte duscha längre än nödvändigt, så att det inte uppstår köbildning vid duscharna. 
  • Är man sjuk, eller känner nån minsta symtom ska man stanna hemma och avstå från undervisningen/träningen samt testar sig.
  • har man frisknat till från sjukdom, avvakta minst 2 dagar innan ni börjar träna igen!
Vill du synas på Sum-Sim region?
2020-10-19
Som vi längtar efter Sum-Sim region den 7-8 nov!
Vill du synas där? Bli då grensponsor.

Nu har du möjlighet att vara med och synas på Sum-Sim region den 7-8 november! Som grensponsor på Sum-Sim region får man sitt namn i heatlistan. Sponsornamn kommer även att visas på storbildsskärm under insim och paus och presenteras av speaker under tävlingen. Detta är ett enkelt och roligt sätt att stötta vår förening och våra aktiva! Startsida Simskola
Anmäl er till höstterminens intensivsimskola V.51
2020-10-14 10:06, Startsida Simskola
Boka din plats via bokningssidan
Att lära sig simma är livsviktigt!

  • Anmälan öppnar för medlemmar: onsdag den 14 oktober kl 14:00 

Mer information om vår simskola och våra grupper - klicka här

Boka plats på bokningssidan - klicka här
Stöd Örebro Simallians och våra aktiva och var med i ett forskningsprojekt
2020-10-05 13:21
Vi fick tidigare möjligheten att tjäna pengar till föreningen och även individuellt genom att delta i ett forskningsprojekt om hälsa. Det var 63 st av er som var med och bidrog så att ÖSA fick in 11 025 kr. Stort tack till er!! Nu fortsätter studien efter ett Corona-uppehåll och vi undrar om några fler av er skulle vilja ställa upp?
Newbody, försäljning mellan 25/9 till 29/10
2020-09-15 12:36
Den 25/9 är det dags att starta vår Newbody-försäljning och tillsammans tjäna rejält med pengar till vår verksamhet och ditt/dina barns simmarkonto. All försäljning är frivillig. Simmarkontot är personligt för varje simmare i alla inriktningar. 
Pengarna kan användas för att finansiera kommande läger som anordnas av föreningen eller Svenska simförbundet, träningsavgift osv. 
Ny klubbchef i ÖSA
2020-09-01
Jenny Cederlind blir vår nya Klubbchef!
Idag tillträder Jenny Cederlind som ÖSA:s Klubbchef. Jag är glad att välkomna Jenny i denna nya roll, säger ordförande Maria Haglund.
Nyheter från vår verksamhet
Startsida Simning, 18/10 14:21 
Startsida Simning, 14/10 10:45 
Startsida Simning, 14/10 10:44 
Wadköpingsdoppet, 23/09 12:12 
Wadköpingsdoppet, 12/09 20:33 
 
Bli Medlem i Örebro Simallians
Medlemsappen
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ Konstsimmet på Instagram
Webbshop
Sponsorer & samarbetspartners