Boka plats till simskola eller annan simidrott? - Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örebro Simallians
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Allmänna råd gällande Coronaviruset (COVID-19)
Örebro Simallians får med anledning av coronaviruset (COVID-19) frågor om förhållningssätt på vår verksamhet och kommande planerade tävlingar och läger.


Med anledning av händelseutvecklingen för Corona-viruset vill vi förtydliga att  Örebro Simallians följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Risknivån för spridning av Corona-viruset inom Sverige är "mycket hög risk" och spridningen i Örebro ökar just nu och därför uppmanar vi alla till försiktighet. Vi följer såklart eventuella nya rekommendationer om förhållningssätt.Allmänna råd att tänka på i samband med simskola och träning/tävling:

 • En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
 • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
 • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
 • Duscha och tvåla in dig ordentligt innan undervisning/träningen.
 • Om möjligt duscha hemma efter träning/undervisning, annars tänk på att inte duscha längre än nödvändigt, så att det inte uppstår köbildning vid duscharna. 
 • Är man sjuk, eller känner nån minsta symtom ska man stanna hemma och avstå från undervisningen/träningen samt testar sig.
 • har man frisknat till från sjukdom, avvakta minst 2 dagar innan ni börjar träna igen!
Årsmöte (digitalt)
2021-01-28 15:58

Välkommen på Örebro Simallians årsmöte

När: måndag den 8 mars 2021

Tid: 18:00

Var: Digitalt via teams

Anmälan: 

1. E-post skickas till: kansliet@osasim.se

2. Skriv namn och E-post du vill ha länken till. Skriv "Årsmöte" i rubriken. 

3. Sista dag att anmäla sig är den 7/3. Verksamhetsberättelse 2020 med balans och resultaträkning

Verksamhetsplan med budget 2021

Dagordning- Medlem som har betalat medlemsavgiften under föregående kalenderår och under mötesåret fyller lägst 15 år har rösträtt på mötet.

Grattis Helena Marklund
2021-01-07 20:06
Istället för Juldoppet delade vi med oss av filmer från verksamheten på Youtube och ordnade samtidigt en liten utlottning bland de som "betalade" entré.

Vi tackar ödmjukt för de som gjorde det! 

Vill man stödja oss i efterhand, finns självklart den möjligheten kvar, men då utan möjlighet till vinst.

För att stödja våra aktiva har vi nu gjort en tävling. De som swishar in 50:- är med i en utlottning av ett paket med fint innehåll. Vanligtvis brukar man kunna vinna på entrébiljetten, så genom att betala 50:- får ni en digital biljett och kan på så sätt vinna. Swishar ni in för fler entréer, är självklart chansen att vinna ännu större!  För att vara med i utlottningen behöver ni swisha senast den 3/1. Vinnaren publiceras den 7/1 på vår hemsida och facebook

Grattis Helena Marklund, du vann utlottningen och paketet!
Kontakta Jenny Cederlind för utdelningen av paketet. 
Digital julhälsning istället för traditionellt juldopp
2020-12-22
Vi lever i en tid där det mesta blir inställt, men vi i Örebro Simallians vill ändå på detta sätt skicka er en julhälsning från alla våra verksamheter.

Det finns två nya filmer på vår youtube-kanal, en är en hälsning från alla våra verksamheter och den andra är en film från våra konstsimmare där de skickar en julhälsning. 

Vi håller nu alla våra tummar och tår att vi under 2021 kan genomföra vårt stämningsfulla juldopp med en avslutning med vårt fina luciatåg i ett fullsatt Gustavsvik. 

För att stödja våra aktiva har vi nu gjort en tävling. De som swishar in 50:- är med i en utlottning av ett paket med fint innehåll. Vanligtvis brukar man kunna vinna på entrébiljetten, så genom att betala 50:- får ni en digital biljett och kan på så sätt vinna. Swishar ni in för fler entréer, är självklart chansen att vinna ännu större!  För att vara med i utlottningen behöver ni swisha senast den 3/1. Vinnaren publiceras den 7/1 på vår hemsida och facebook! 
Swish: 1234 68 95 19
Bank-giro: 474-6566
Märk betalningen med "juldoppet"
 

Från oss alla, till er alla, en riktigt God Jul!

Örebro Simallians 40 år
2020-12-03
Idag den 3 december fyller Örebro Simallians 40 år!

På grund av pandemin kan vi inte ha ett fysiskt firande, men på våra sociala kanaler (Facebook och Instagram) lägger vi under dagarna tre ut bilder från våra 40 år som förening. 

Har ni minnen ni vill dela med er av? Använd #osa40ar 
Nya restriktioner gällande från 3 november 2020
2020-11-03
Vår verksamhet ställer tills vidare om enligt de restriktioner som Folkhälsomyndigheten samt Region Örebro län gick ut med idag 20201103. Vi håller oss uppdaterade om det sker några ytterligare restriktioner och är beredda på eventuella förändringar i vår verksamhet. 

Dessa förändringar gäller från i dag den 3 november och fram till och med den 24 november (minst):

 • All gruppträning ställs in för simidrottare, alla discipliner, födda 2004 och tidigare.
 • Övrig verksamhet inkl. simskola, fortsätter enligt ordinarie schema för medlemmar födda 2005 och senare.
  • Föräldrar och anhöriga rekommenderas starkt att enbart lämna utanför entrén samt hämta på samma plats. För simskolan gäller att högst 1 förälder eller annan anhörig får följa med.
Nyheter från vår verksamhet
Startsida Simskola, 22/02 13:48 
Startsida Konstsim, 23/12 21:37 
Startsida Simning, 14/12 12-14 
Startsida Vuxencrawl Total Immersion, 04/11 13:19 
SUM-SIM region 2020, 30/10 16:37 
Startsida Simning, 18/10 14:21 
 
Bli Medlem i Örebro Simallians
Medlemsappen
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ Konstsimmet på Instagram
Webbshop
Sponsorer & samarbetspartners