Boka plats till simskola eller till annan simidrott? - Klicka här!
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Konstsim

Järfälla synchro open -19
2019-03-21 11:51

I helgen genomfördes första upplagan av Järfälla synchro open. Vi hade hela 25 deltagare på plats som alla gjorde fina prestationer. Vi kom bland annat hem med 11 medaljer.

I C-tävlingen (12 år och yngre) hade vi nio startande varav det var flera som deltog i en inbjudningstävling för första gången. Anny blev bäst från Ösa i figurer med sin åttonde plats. Hon simmade även hem en bronsmedalj i solo. Maria G och Tuva som för första gången genomförde sitt par på tävling gjorde det väldigt bra och kom på en tredje plats.

I lagtävlingen hade vi två lag som tävlade. Wilma, Tuva, Maria G, Sofia och Esther tog hem bronset tätt följt av sina lagkamrater Anny, Maria P, Tyra och Edith som kom på en fjärde plats.

I B-tävlingen (13-15 år) hade vi 14 startande. I figurer kom Danai på en andra plats och Ebba på en tredje plats. I solo tog Danai hem guldet och Amanda kom på en fjärde plats. Vi hade hela fyra tävlande par i denna åldersklass och de placerade sig i följande ordning: Guld till Ebba och Ida, silver till Danai och Filippa, femte plats för Amanda och Klara samt en åttonde plats för Iza och Lowa med reserven Margarita. Ösa lag 1 kom på en första plats och Ösa lag 2 kom på en fjärde plats.

Simmare i lag 1: Embla, Ebba, Ida, Danai, Filippa, Amanda och Klara.

Simmare i lag 2: Lowa, Margarita, Iza, Renée, Alva och Kristina.

I juniortävlingen (15-18 år) hade vi två startande. Agnes och Tyra simmade hem silver i fritt par och brons i tekniskt par. Agnes kom på en fjärde plats i fritt solo och en femte plats i tekniskt solo.

Vi tränare är väldigt nöjda med tävlingen och nu laddar vi om inför Örebro synchro cup som går av stapeln på hemmaplan nu på lördag den 23 mars.