Boka plats till simskola eller till annan simidrott? - Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örebro Simallians
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Strategi 2025

Örebro Simallians inledde de 11:e oktober 2017 ett arbete om att utvärdera sin verksamhet. Arbetet innehåller bland annat att reflektera över förbättringsområden samt planera för ett förbättringsarbete i föreningen. De områden som utvärderingen omfattar är Vision, Mission, värdegrund samt strategiskt arbete.

 

Från starten fram till den 11:e mars 2018 har totalt fyra träffar genomförts för att involvera personer i föreningen i olika steg. Syftet med detta var att fler ska vara med och påverka samt att personer med god insyn i föreningen finns med i arbetet som kan säkerställa att alla infallsvinklar om föreningens verksamhet finns med. En styrka i denna översyn är att personer från de olika simidrotterna har varit med på de olika träffarna för att skapa en samsyn om vilket vägval föreningen står inför med Strategi 2025 som ”glasögon”.

 

ÖSA Mission

 

– I gemenskap, med glädje och engagemang, erbjuda simidrott för hälsa, bredd och elit.

 

ÖSA Vision

– En av Sveriges ledande tävlingsklubbar för simidrott och simkunnighet.

 

 

Utveckling - Glädje - Gemenskap 

 

Värdegrunden kallas UGG och är ett förhållningssätt som varje medlem i ÖSA ska känna till. De tre orden samspelar, genom Glädje och Gemenskap når vi Utveckling inom ÖSA. Värdegrunden är ett verktyg för att veta vad föreningen står för, vilka förväntningar som finns på den enskilde individen oavsett roll i föreningen. 

 

För mer information om Strategi 2025, klicka HÄR

 

 
Bli Medlem i Örebro Simallians
Medlemsappen
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ Konstsimmet på Instagram
Webbshop
Sponsorer & samarbetspartners