Boka in er till våra grupper genom att klicka här
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Örebro Simallians
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Simhopp

Riksfinalen 2019, Stockholm 27-28 april
2019-05-06
Sista helgen i april anordnades finalen av den nationella rikstävlingen i vår huvudstad. Under hösten och våren har varje simhoppsklubb själva arrangerat de tre deltävlingarna hemmavid och vi i ÖSA har haft stort och engagerat deltagande. Till skillnad från i deltävlingarna måste man i riksfinalen tävla med rätt serie för sin ålder. Från ÖSA hade vi två glada hoppare, Sally och Ellen, anmälda i flickornas E-klass på 1 och 3 meter. 
Den första tävlingsdagen hoppade tjejerna 3 meter. Båda gjorde en väldigt bra tävling och hoppade bättre än aldrig förr - det belönades med medalj! Sally fick med sig silvret och Ellen endast 35 hundradelar efter tog bronset. Båda slog personligt rekord. 

Dagen därpå var det dags för 1 meter. Här bjöds det på större motstånd och något mer varierad hoppning, men efter en god insats från båda slutade Sally på femte plats och Ellen på åttonde plats. Även här slog båda sina personliga rekord!

Med oss hem hade vi två nöjda och glada hoppare, som förutom var sin medalj också tog med sig ett större självförtroende och mycket pepp inför kommande tävlingar. 

Stort tack till SPIF simhopp för välordnad tävling! Tack också till vår fantastiska chaufför och ledare Lotta för all hjälp under helgen!

Felicia Speychal 
Simhoppstränare ÖSA
 
Gilla oss på Facebook
Örebro Simallians på Instagram
Ösa Konstsim på Instagram
Stöd ÖSA
Våra arrangemang